vrijdag 22 november 2013

Darth Vader


Gisteren is de kap gearriveerd in een doos met heel veel plastic. Ik vraag mij af of Sinner ook de helmen levert voor Darth Vader in de nieuwe Star Wars film.
Vandaag hoop ik 'kappie' te proberen. Alvast een voorproefje.

Zie ook: Darth Vader25 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dank je wel Marcel! Kunnen we onderweg tenminste gelijkwaardig communiceren.

   Verwijderen
 2. Hallo Wilco,

  Ben benieuwd naar je eerste rijervaringen........

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een comfort! Ik moest wel even wennen aan het zicht door de vizier heen, dat vertekent wat. Maar mijn eerste ervaring: geweldig!

   Verwijderen
  2. Hoop dat je jouw kap een beertje kan repareren.

   Verwijderen
  3. Kwam nog een reactie tegen over het comfort van de sinner kap. Hij wilde eerst ook niet.: http://edberg02.blogspot.nl/2013/11/testrit.html

   Verwijderen
 3. Wel het blauwe van het vizier afhalen , Wilco. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is het,het zicht viel me al tegen tijdens mijn eerste ritje.

   Verwijderen
 4. Ik weet niet of jij nog van die (zwarte) rubberen ringen op/in de scharnieren hebt zitten maar als dat zo is adviseer ik je om deze te vervangen door die (witte) kunststof ringen. N.a.v. het blog van Harry (en dan specifiek bericht) heb ik die van mij ook vervangen. Een wereld van verschil! Bij die oude ringen trilde alles los en ook bleef het vizier niet goed op een bepaalde stand zitten. Met die nieuwe kunststof ringen kun je het vizier op elke gewenste stand zetten (en het blijft ook zitten - ook bij slecht wegdek).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn de leuke cadeautjes om uit te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier met Da Hood.
  En een Darth Vader kap ziet er net wat anders uit ;-)
  https://plus.google.com/photos/106054995268706519577/albums/5679009621052632577/5763997993495325330?banner=pwa&pid=5763997993495325330&oid=106054995268706519577

  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Looks Great!
  As they say in the movies: May Da Hood be with you!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He Wilco,

  Lekker heh zo'n kap in dit seizoen. Er zit achter wel een flink gat, zal wel lekker doorwaaien met alles open..Een stukje schuimrubber doet echter wonderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag een eerste tochie met kappie. Viel niet tegen, maar misschien wil ik op termijn de gaten ook wel eens af kunnen sluiten. Maar schuimrubber? Dat gaat mij zicht schelen. Ik dacht dat jij bezig was met lexan raampjes!

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dag Wilco, veel plezier ermee, ik heb een oud versleten minivizier verknipt en met Velcro klittenband vastgezet in de zijgaten je kunt de hoeveelheid ventilatie regelen en het zit perfect Ik hoop dat deze reactie wel blijft bestaan want de vorige is verdwenen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Willem, heb ik inmiddels ook gedaan en dat bevalt goed. Ik merk dat de dunne lexan veel helderder is als het vizier van Sinner.

   Verwijderen
 11. Ohja...zelfs ik ben om ik zit in T-shirt met korte mouwen zonder handschoenen en muts met kap in de Q alleen een helm is mijn probleem maar ik wil proberen er een smart-cap onder te gaan dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook steeds dunnere kleding gaan gebruiken. Is alleen lastig met in en uitstappen.

   Verwijderen