maandag 31 december 2018

Erwin

Zoals jullie waarschijnlijk al begrepen hebben heeft Erwin - 'Tante Lies' - een ernstig ongeluk gehad op zijn aanrijroute naar de OBT. Erwin heeft hierbij diverse breuken in zijn gezicht opgelopen. Om zijn herstel te bespoedigen wordt Erwin voorlopig in slaap gehouden. Erwin is stabiel. Erwin zal nog zeker enkele weken in het UMC+ in Maastricht verblijven. Waarschijnlijk gaat hij daar ook aan zijn gezicht geopereerd worden. Een goede prognose over zijn herstel valt nu nog niet te geven. We zijn optimistisch.
Als er nieuws is zal dit in dit blogbericht en op Ligfiets.net geplaatst worden.

Erwin is op 6 januari overgebracht naar het AMC in Amsterdam. Hier heeft op 7 januari de vervolgoperatie aan zijn gezicht plaatsgevonden. Bezoek is voorlopig nog niet mogelijk, ook niet van naaste vrienden. Als bezoek mogelijk wordt dan zullen wij het laten weten. Erwin heeft nog een lange weg te gaan.

Een kaartje sturen kan natuurlijk wel en wordt zeer gewaardeerd.

Erwin zijn nieuwe adres is:

AMC Amsterdam
Afdeling Algemene Chirurgie
G6 Zuid, Kamer 143
T.a.v. Erwin de Vries
Meibergdreef 9
1105 AZ  Amsterdam

Graag wil ik alle mensen die meeleven en die ons gesteund hebben bedanken. Zelf wil ik graag, zonder anderen tekort te doen, de steun die ik heb gehad van Oliver Piper speciaal noemen. Hij heeft mij enorm gesteund. Ik had er een maatje bij, toen ik mijn maatje dreigde te verliezen.

Sterkte Erwin, sterkte maatje. En natuurlijk sterkte voor familie en vrienden.

2 januari: Er zijn geen updates. Erwin wordt nog steeds in slaap gehouden.
5 januari: Erwin is wakker en aanspreekbaar.
6 januari: Erwin is verplaatst naar Amsterdam.

25 opmerkingen:

 1. Dat dit kon gebeuren, verdorie, dat is schrikken, we leven erg mee en hopen het allerbeste en goed herstel. Zet 'm op Erwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad erg geschrokken. Veel beterschap Erwin, dat we je snel weer mogen terugzien met Tante Lies!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik schrok van het bericht dat Erwin een ongeval had gehad met ernstige personelijke schade. En wens Erwin een voorspoedig herststel en revalidatie toe! En sterkte voor zijn familie en vrienden!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat Erwin hier zo goed mogelijk van hersteld. Aan de aard van de verwondingen te lezen is het inwerkende geweld groot geweest en op een hele nare plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik las dat Erwin een ongeluk heeft gehad, als ik dit dan lees, dan is dat schrikken. Moet een behoorlijke klap geweest zijn. Erwin, veel sterkte met het herstel en de revalidatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erwin, familie en vrienden. Heel veel sterkte, dacht en denk veel aan jullie. Groet, Bram

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erwin, Familie en vrienden ook van mijn kant een hart onder de riem sterkte en goed herstel van Erwin. Alexander Kamminga uit Nieuwegein

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte en beterschap Erwin maar ook heel veel sterkte voor familie en vrienden

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heftig allemaal. Ook hier wordt meegeleefd en wil vrienden en familie sterkte wensen in een moeilijke tijd.
  Ik hoop dat tijd de wonden kan helen en hij er spoedig bovenop komt.
  Wilco, ik begrijp dat je hierbij aanwezig bent geweest. Sterkte man.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heftig allemaal, Erwin een voorspoedig herstel .

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een vreselijk bericht. Ik hoop vurig dat Erwin er weer bovenop komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van een mede Strada rijder: beterschap Erwin!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Voor wie ook een kaartje wil sturen: dan kan ook digitaal, zoals hier bijvoorbeeld https://www.hallmark.nl/kaarten/beterschap/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Wilco, een ervaring die we niet willen meemaken, we leven mee met Erwin en zijn familie. Veel sterkte met de situatie, en de inpak die het heeft op Erwin en jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erwin en zijn familie heel veel sterkte in het nieuwe jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel veel sterkte met alles Erwin, Wilco, Familie en vrienden! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bah, da's een vervelend bericht.. Veel sterkte en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. We were shocked about the news when we arrived at the Oliebollentocht. Last year in Rotterdam Helen had a short chat with Erwin. Was it bad luck or a moment of less attention. No one knows. We all have to take care about ourselfs. We wish Erwin all the best for his recovery and also the family the patience and power to help him coming back
  Helen aka AuntieHelen and Klaus from Kempen/Germany

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Getver..
  Beterschap gewenst Erwin en familie.
  (lichtblauwe DFer,vorig jaar korte ontmoeting in Burgh Haamstede)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een verschrikkelijk bericht. Heel veel sterkte en een goed herstel gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Bedankt voor de update van vandaag, Wilco. Goed bericht. Nu hopen op een voorspoedig herstel.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een rotbericht en ellendig om zo dichtbij mee te maken.......sterkte en ik hoop dat het weer goed komt met Erwin!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  BeantwoordenVerwijderen