vrijdag 14 december 2018

Oliebollentocht 2018

Hij komt er aan, de OBT. Ik heb er zin in. Ik moet er wel meteen bij zeggen dat mijn gedachten uitgaan naar Chris. Ik wil hem sterkte wensen, maar hoe kan dat in deze omstandigheden? Ik hoop dat hij er bij kan zijn.

In ieder geval ga ik met 'De Bak", een belegen Strada, vanuit Utrecht, bij Petra vandaan. En ik ga niet alleen, we gaan in ieder geval met zijn drieën. En dat is goed nieuws, want dan hoef ik eventueel niet zelf mijn band te plakken, maar is daar personeel voor aanwezig :-). De routes zijn gemaakt. Utrecht - Roermond is 146 kilometer.
We verzamelen bij Petra. Het doel is uiterlijk 11 uur te vertrekken, want er komen mensen van elders. Het zal donker zijn als we in Roermond arriveren. Mochten er nog geïnteresseerde meerijders zijn, laat maar horen. Dan stuur ik de routes door en zie we je verschijnen.

3 opmerkingen:

 1. Belegen! Goede term, want er is meer dan 60000 kilometer in gelegen, toch?

  Ik hoop er ook bij te zijn, maar ik moet nog even horen of er plek bij de scouting voor me vrij komt.

  Groet

  Erwin en Tante Lies (Licht Belegen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erwin, voel jij niet geroepen om samen met tante Lies af te reizen naar Roermond en daar een herberg te zoeken, desnoods in een stal te overnachten en ... oh wacht, ik geloof dat ik nu 2 verhalen door elkaar gooi. ;-)

   Verwijderen
  2. Ik ga daadwerkelijk in een herberg overnachten. Ik verwacht echter niet dat Tante nog meer jonkies krijgt op korte termijn.

   Verwijderen