vrijdag 8 januari 2021

Velomobiel- en ligfietscafé geopend

Vandaag 8 januari 2021 is het velomobiel- en ligfietscafé feestelijk geopend voor leden en aspirant leden van de NVHPV. 


Mocht je in de buurt zijn, schroom niet om langs te komen.Uitzicht vanuit velomobiel- en ligfietscafe

Indien mogelijk, laat het van tevoren weten. In verband met de huidige pandemie moeten we helaas wel een enkele restrictie toepassen. Voorlopig zijn alleen mensen met een geldig vaccinatie bewijs welkom.

Deze nieuwe ontmoetingsplek ligt in het midden van het land, aan de zuidkant van de Lek bij Wijk bij Duurstede. Ons adres is: Rijnbandijk 62, 4023 AK Rijswijk. Jullie kunnen ons mailen via: wpompert@dds.nl. In de toekomst kan er ook overnacht en mogelijk zelfs gekampeerd worden.

Vanmiddag kwam de eerste bezoeker langs. Jullie kunnen raden wie het was...Inmiddels zijn ook Roef en Erwin langsgeweest.


Alexander heeft inmiddels ook een review achtergelaten:

☕ in Rijswijk Gelderland.  Wilco en Petra  ontvingen mij vriendelijk en gastvrij. Na een rondleiding door hertog Wilco in een sfeervolle woning met een prachtig uitzicht uit de woonkamer gingen we naar de keuken. Hertogin Petra  had lekkere koffie en een plak feeststol in de keuken klaar staan. Na een gezellige tijd was het weer tijd om naar huis te gaan. score  5 sterren 🌟🌟🌟🌟🌟 voor een geslaagde rust punt in het midden van het land. Bedankt en groeten van Alexander


Inmiddels zijn Ramses en Rembrandt ook langsgeweest. Rembrandt had zelfs een fles Mezzocorona meegenomen. Ik hoop op Finicorona.
21 opmerkingen:

 1. Helemaal leuk Wilco, ikzelf zal er waarschijnlijk niet zo snel komen (te ver van huis), maar ik vind het wel een heel leuk initiatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastisch! Ik zit op 40 km afstand, goed te doen dus. Zodra de regels iets versoepelen ben ik van de partij. De blauwe fiets herken ik wel, mag ik het verklappen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Marnix, nee de blauwe fiets is niet van mij, ik heb een wijnrode. Of bedoelde je de wat minder bekende schilder van dit werk?

   Verwijderen
 3. Mooi zo n ontmoetingsplek in het midden van het land, rede om een tocht richting het noorden van het land aan te passen, de man met de blauwe fiets die vernoemd is naar een bekende schilder is al geweest zie ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I get it Wilco, dan ben ik RUNNING NVHPV-lid hé? (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er veelbelovend uit Wilco. Veel geluk daar samen met Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Wilco;
  Jullie hebben uitzicht op de stad waarin ik ben opgegroeid! Dit is prachtig gebied. Volgens mij komt de rivier tot jullie tuin bij heel hoog water.
  Na wat omzwervingen woon ik nu een rivier naar beneden; op fietsafstand. Ik heb bijna altijd een koffie-doel als ik tochten maak; het liefst op een terras. Is het mogelijk om bij mooi weer bij jullie buiten te zitten met uitzicht op de uiterwaarden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk, bij hoog water kan het water in de tuin staan. Maar je kan zeker op het terras zitten met uitzicht.

   Verwijderen
 7. Leuk! Daar komen we een keer langs. Iets om naar uit te kijken in barta corona-tijden! Veel plezier en succes, JanPeter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is het ok als dit nieuws op ligfietspagina van Facebook wordt gedeeld?
  Groet, JanPeter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag wilco
   mooie plek. fiets regelmatig die kant op leuke fiets omgeving veel ruimte.veel geluk op deze nieuwe plek.
   groet.jan

   Verwijderen
 9. Hey Wilco, mooi voor elkaar in het nieuwe huis met Petra.
  Groetjes Fred (voormalig pre-opening klusser) DFXL 246

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel succes en gezelligheid daar Wilco .

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd nog met het samenwonen. Ziet er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen