maandag 9 augustus 2021

Fietsweekend Betuwe 2021

Beste ligfietsers en velovaarders, 


Graag willen wij jullie uitnodigen om weer eens gezamenlijk bij te kletsen in het weekend van 24 - 26 september. We wonen inmiddels ruim een half jaar op onze nieuwe stek. Er moet nog veel gebeuren, maar er kan ook al veel. We zouden het daarom leuk vinden de ligfietsers weer eens te ontmoeten, als dit natuurlijk veilig kan volgens de dan geldende corona regels.

Jullie zijn vanaf vrijdagmiddag  tot zondagochtend welkom. Slaapplekken zijn te vinden door het huis heen, in de grote schuur of met een tentje in de tuin. 

Zaterdag gaan we met z'n allen een mooie tocht maken in de omgeving. 

Na de toertocht kan er worden geborreld en eten we gezamenlijk. Zaterdagavond mag het weer laat worden. 

Na het ontbijt zondagochtend sluiten we het weekend af.


Mocht je liever in een B&B willen overnachten, dat kan ook. Er zit er één bij ons aan de overkant van de weg:  Bij Bokkie. 

Om je in te schrijven zie: Ligfiets.net7 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hoi Adri, jullie zijn ook welkom, maar het is misschien wat ver.

   Verwijderen
  2. Nou, toevallig zijn we een paar weken in Nederland net in die tijd, als het doorgaat tenminste, hangt van de corona situatie af......Dat weekend hebben we een uitnodiging om de viering van een 40 jarige bruiloft bij te wonen, dus dan gaat het helaas niet lukken om bij jullie langs te komen..... Later die week vertrekken we weer noordwaarts, misschien dan?

   Verwijderen