zondag 22 juni 2014

CV en knie

Toch nog naar CV. Ik was te laat om me in te schrijven, gewoon niet goed opgelet. Een mailtje aan Gerrit loste het gelukkig allemaal op.

Hoe ik ga weet ik nog niet. Ik ben de vrijdag en maandag er omheen vrij en kan dus met De Bak. Afstand is ongeveer 170 kilometer als ik de route een beetje leuk maak.
Maar ik blijf last houden van mijn knie. Ik lijk wel een oude man, klagend over zijn pijntjes. In Frankrijk had ik gedurende de week steeds minder last, maar een week of twee na thuiskomst begon mijn scharniergewricht weer op te spelen. Reden? Oorzaak? Geen idee. Inmiddels een verwijzing gekregen voor de fysiotherapeut.
Een andere optie is de Seiran. Die kan ik altijd nog op de trein gooien. En de bagage kan ik gemakkelijk meenemen.
Ik weet het nog niet, maar heb wel heel veel zin in mijn eerste CV.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Wilco,

  Jammer dat je last blijft houden van je knie, zouden korte cranks misschien ook voor jouw een oplossing kunnen zijn? Schijnt toch minder belastend te zijn voor de kniegewrichten, je zou het kunnen overwegen.
  Misschien weet de fysiotherapeut daar ook een antwoord op te geven, los van de behandeling.
  Ik wens je in elk geval beterschap!
  En een plezierige CV, lijkt mij ook leuk om daar eens een kijkje te komen nemen....

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Adri, de kortere cranks ga ik in mijn achterhoofd houden. Eigenlijk heb ik met fietsen weinig last, maar de trap aflopen is pijnlijk. Ik kan mijn knie niet goed buigen. Afgelopen dagen niet gefietst. Komende week een paar dagen voor mijn werk naar Luxemburg, dus ook geen fietskilometers. Vrijdag naar CV, hoe, dat weet ik dus nog niet.

   Verwijderen
 2. Je eerste CV.....? Dan moet je echt komen. De eerste is altijd de mooiste :)

  Ik ben al voorbij m'n 10e ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vorig jaar was er geen CV, het jaar ervoor had ik er nog nauwelijks van gehoord. Nogmaals: ik heb er heel veel zin in.

   Verwijderen
 3. Zoek op (Wikipedia) : Glucosamine

  .....vele (vooral oudere) conducteurs die slijtage en/of pijn aan kraakbeen en pezen van hun heup en kniegewrichten ondervinden van jaren lopen in schommelende treinen zeggen dat het echt werkt.....machinisten met rugklachten ook. Het schijnt zelfs licht ontstekingsremmend te zijn en geen schadelijke bijwerkingen te hebben. Wordt ook gebruikt door de krachtsportende collega's die ik ken.

  Je zou eens kunnen proberen of vragen aan de fysiotherapeut wat die ervan denkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi wilco , jammer van je knie en de tip van adri is er een om niet in je achterhoofd te houden maar gewoon te doen , de tip van glucosamine is ook prima maar vaak heeft het een weer iets anders nodig om optimaal benut te worden dus kijk daar ook even naar.
  En rust is ook belangrijk dus pak eens wat vaker de lift ipv de trap.

  BeantwoordenVerwijderen