woensdag 2 oktober 2019

Van Amrum naar Amrum -2

Na vertrek uit Muenster ging ik verder in oostelijke richting Het doel was de Weser. Prachtig weer, niet te heet. Omdat de track weer langs drukke wegen liep besloot ik weer te gaan zwerven. Gewoon plaatsnamen bordjes voor fietsers volgen.

Een verschil met andere jaren vind ik dat ik veel minder mensen tegenkom, er zijn minder verhalen. Het is mooi, maar niet bijzonder.Vaak stond er daarnaast op splitsingen ook nog een richting aangeven voor doorgaande fietsroute. Werkte heel goed. Ik kwam in een mooi bos, deels over onverharde paden, langs een mooie watermolen in, wat later De Eems bleek te zijn. Een beek van niets.Het landschap begon te veranderen, veel groen. Uiteindelijk zag ik in de verte de eerste heuvels liggen van het Teutenburger Wald. Dat zouden mijn hoogste heuvels worden. Na een stop bij de bakkerij van het mooie Lienen ging het een paar kilometer verder rap omhoog naar ongeveer 200 meter.

zicht op Teutenburgerwald


Lienen

Het was even zweten op het mooie fietspad door het bos, maar het was eigenlijk ook zo gebeurd. Een snelle afdaling en dat was het. Het glooide nog een beetje na, mooie landschappen.

En verder gebeurde er eigenlijk weinig. Ik pakte de Else, een zijrivier van de Weser, op. En via een aardig fietspad kwam ik aan in Bad Oeynhausen aan de Weser. Een kilometer of 8 stroomopwaarts gereden om een camping te vinden aan het water. Het bleek gerund te worden door een stel Amsterdammers, die hier al een jaar of 15 in de zomer zaten. 's Nachts opnieuw onweer, maar het viel mee.

De Bak aan de Weser

5 opmerkingen:

 1. Leuk om te volgen Wilco, je schrijft het weer mooie op allemaal! Ook de foto's zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaat goed met je anders was je niet zo ver van huis šŸ‘šŸ˜œ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg verstandig dat alcohol-vrij bier, vooral als je ver van huis bent (maar ik mis het ook hier niet echt)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend financiƫle versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiĆ«le instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  BeantwoordenVerwijderen