woensdag 19 juni 2013

Wielspoormeter

Erwin heeft zijn Grasshopper FX besteld, en ik heb een cadeautje van hem gekregen. Na een kleine week testen via Maia Ligfietspunt heeft hij de stap genomen en een vouwligfiets (of ligvouwfiets?) aangeschaft. Erwin, veel plezier en veel veilige kilometers!

Als grote verrassing kreeg ik van hem een cadeau. Of ik bij hem thuis even langs wilde komen, want hij had wat voor me. Niet vanwege mijn 'hulp' tijdens zijn aanschaf, maar wel voor mijn aankomende verjaardag. En wat was het: Een huisgemaakte wielspoormeter, met professionele uitstraling. Ik was compleet verrast. Nogmaals heel erg bedankt!

Ik hoop dan niet meer voor een zelfde verrassing te komen staan als tijdens het laatste herfsttreffen. Toen mijn beide voorbanden ineens allebei tot op de draad versleten waren na net 3000 kilometers. De HPV's van de proefserie bevallen trouwens erg goed. Zeker voor slechts een paar euro per band.


7 opmerkingen:

 1. Ziet er puntgaaf uit Wilco! Netjes gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi , wilco . nog meer redenen voor mij om eens bij je langs te gaan.
  Hij lijkt wel erg breed op de foto !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerrit, met heel veel toespoor hebt is hij inderdaad erg breed... Kom hem gerust gebruiken. Je bent hartstikke welkom.

   Verwijderen
 3. Een Grasshopper FX is een gaaf machine.
  En ik kan het weten, want ik heb er een.
  Na anderhalf jaar bijna 10 000 km op de teller.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De wielspoormeter is op maat gemaakt voor de Strada (kijk maar naar de maatverdeling in decimeters)

  Erwin

  BeantwoordenVerwijderen