woensdag 30 maart 2016

Lekke band

Na 17 dagen, ongeveer 500 kilometer, de eerste lekke band met de Shredda. De eerste lekke band met de de Marathon Plus laat na 2 winterseizoenen, zeker 7000 kilometer, nog op zich wachten. Het kan natuurlijk toeval zijn.

8 opmerkingen:

 1. Ik had met mijn marathon greenguards ook al snel een lekke band. Glas splinter. Daarna niets meer gehad en nu 6000 km verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de Shredda's er af gehaald, had in 700 km beide al lek. Nu weer lekvrij op Greenguards.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marloes,

   Ik had het niet verwacht. Ik ga het nog wel even proberen, misschien valt het nu weer mee.

   Wilco

   Verwijderen
 3. Ik heb van januari tot medio september 2015 geen lekke band gehad met de Shredda's in 8000 km. Vervolgens nieuwe Shredda's gemonteerd en drie lekke banden binnen 3000 km, telkens de band van het linkervoorwiel. Daarna deze linker band verwisseld en niet meer lek gereden met deze band (3000 km). De nieuwe rechter band is één keer lek gegaan in 6000 km.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal gewoon pech gehad hebben. Het was ook mijn linker voorwiel.

   Verwijderen
  2. Hoi Wilco, de lekbestendigheid is aanzienlijk minder dan Greenguards of Marathon+. Voor mij is één lekke band per 3000 km wel acceptabel, maar ik kan mij voorstellen dat bij guur weer en in het donker elk lek er een te veel is.

   Verwijderen
  3. Daarom heb ik in de winter ook de M+ er onder liggen. Deze ging ik maar eens proberen. Er zijn zoveel positieve verhalen over.

   Verwijderen