woensdag 28 maart 2012

1000 kilometer

Ik ben er bijna, meer dan 1000 kilometer in een maand tijd,nog 13 kilometer te gaan. Het mooie weer helpt en het is heerlijk om op de fiets te liggen. Weinig wind, nevel over de velden, heerlijk, nog wel wat fris 's morgens. En ondanks de zomertijd komt ook nu de zon al weer snel op tijdens mijn ritten naar Hoofddorp. Ik heb ook nog een ander doel. Ik heb gemerkt dat ik bij ligfietsen dezelfde beenspieren gebruik als bij roeien, en op 14 april aanstaande staat de Weerribben roeimarathon (53 kilometer) op het programma. Ik zit in een team waarvan ik, als ik eerlijk ben, één van de mindere roeiers ben. Hoop dus dat deze kilometers helpen.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk, jij bent een echte Roeier.......:)

  Als je dan nog beter voorbereid wilt zijn op de wedstrijden, dan moet je misschien toch de aanschaf van een Roeifiets overwegen......;)

  Succes 14 april.

  Wim - de Roetsende

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm, de schuur wordt dan wel erg vol...Gisteren trouwens wel met een roetser uit Amstelveen mee op gereden richting Hoofddorp.

   Verwijderen
 2. Respect! Op de cabrioligfiets. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik weliswaar over de 1000 kilometer heen ben voor deze maand, maar het gemiddelde per maand staat daar nog onder. Dus toch maar even wat bijtrappen om ook die grens te doorbreken.

  Hoelang nog voor je de Strada mag ophalen?

  Groetjes, Robert-Jan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Duurt nog even. Ik blijf hopen op juni.

   Hartelijke groet, Wilco

   Verwijderen