donderdag 6 februari 2014

Meldpunt Fietsersbond (2)


Afgelopen week de afmelding gehad vanuit de Gemeente Amsterdam met betrekking tot de gaten in het asfalt. Helaas is de issue niet opgelost.....   


Er was echt niets aan het gat gebeurd, waar kwam dan toch de afmelding vandaan.......

Het antwoord kwam 500 meter verder, daar werd hard aan de weg gewerkt. Nog even nagevraagd of ze verderop ook de gaten gingen repareren. Dat was helaas niet het geval.
7 opmerkingen:

 1. Foto maken, precieze plaats met GPS markeren, en een nieuwe melding maken. Had je al een tevredenheids-cijfer gegeven? Dat cijfer is dan nu ook duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had al een tevredenheidscijfer gegeven, beetje voorbarig ....

   Verwijderen
 2. Maak een melding op verbeterdebuurt.nl, heb goede ervaringen mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verbeterdebuurt en het meldpunt van de fietsersbond werken voorzover ik weet samen (de telefoon-apps zijn in elk geval hetzelfde). Bij verbeterdebuurt moet de gemeente wel meewerken, anders worden de meldingen volledig genegeerd. Bij de Fietsersbond krijgt de plaatselijke afdeling ook een seintje en kijkt er iemand mee. Voor niet-fiets gerelateerde zaken is verbeterdebuurt uitstekend, maar voor fietspaden en wegen waar je mag fietsen kies ik zelf voor de fietsersbond.

   Verwijderen
 3. Best Wilco,

  Jou melding inspireerde mij om dat ook maar eens te doen. Op mijn route, bij de Oeverlanden aan het Nieuwe Meer zitten grote bulten in het fietspad. Waarschijnlijk veroorzaakt door boomwortels. In een Mail van de Gem. A'dam werd gesteld dat de melding is afgerond. De wordtelhakploeg gaat er een keer langs. Ik vrees dat de bulten in het fietspad blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik leuk om te horen! Ik ga hem sowieso weer aanmelden. Hoop dat jouw probleem wel wordt opgelost....

   Verwijderen