woensdag 3 juni 2015

Snorfiets

Op de pont: Hoe hard kan u meneer?

Harder dan jij mag en langzamer dan je kan. De scooter bleek 46 te kunnen.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Wilco,

  Hoogst legaal snorfietsje dus...........:-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij mag wel uitkijken; als een snorfiets boven de 38 kan rijden kan het kenteken worden ingenomen, en dan moet 'ie opnieuw gekeurd worden bij de RDW.

  Enne, Wilco, je kunt toch wel 46 rijden (al is het maar eventjes)? ;-)

  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een paar opzichtige ongelukken met wielrenners of e-bikes en we hebben een echte snelheidslimiet op fietspaden. Het zal wel een kwestie zijn niet van of maar wanneer.

   En als iemand van ons het voor elkaar krijgt een andere fietser bij een botsing met de schedel tegen het asfalt te laten slaan waarna deze overlijdt, en na getuigenverklaringen bleek dat je "belachelijk hard reed" ** is het helemaal zeker.

   ** = iedere snelheid sneller dan normale fiets

   Ik hoop enkel dat ze dat advies van de fietsersbond niet serieus zullen nemen. Als ik de cranks zonder kracht rondraai rijd ik al ~27 km/u en dat is nog in een ouderwetse zware glasvezel Quest.....en dat is al iets te snel.....

   Laat ze er dan 30 km/u van maken, kun je er met kruissnelheid nog wat overheen. Wel jammer voor al die DF's en Milan's. Die zullen zijn als Italiaanse sportauto's op de openbare weg....kunnen in potentie extreem snel rijden, maar mogen maar 30/50/70/80/120/130. Wat je met een Fiat Panda ook mag en kan halen :-)))

   Verwijderen