vrijdag 5 oktober 2018

Nieuwe fietsschoenen voor de winter

Ik heb nieuwe fietsschoenen. Het zijn northwave-raptor-arctic-gtx-mountainbikeschoenen-fluo-geel-zwart-heren geworden. Ze lijken mij heerlijk warm. Nooit meer koude voeten en dan vooral voorvoeten en tenen. Ik zal laten weten of ze inderdaad zo warm zijn als dat ik hoop. Ik ben zelfs bang dat ze te warm zijn. Ik heb dan ook getwijfeld of ik wel de arctic zou aanschaffen. Ze hebben een neopreen kraag, die trekt wat lastig aan, maar de schoen zit heerlijk. Nooit meer geklungel met elektrische zooltjes? En hopelijk niet meer van die dode voeten en tenen. Tenslotte, ze zijn ook nog waterdicht, GTX- goretex.Ik zal laten weten hoe ze bevallen.

9 opmerkingen:

 1. Ja, hou me op de hoogte! Ik heb pas ook winterfietsschoenen gekocht, van het merk Sidi. Een maat groter, zodat ik er wollen trekkingsokken met daaronder thermosokken in aankan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de North Wave Artic al enkele jaren in gebruik gehad, en kan bevestigen dat het goede en warme schoenen zijn.
  Maar.......nu ben ik overgegaan op een ander pedaalsysteem, SPD-SL, dus MTB schoenen gaan daar niet op passen......Ik zal ook een blog publiceren binnenkort, want ook ik heb een vervanger voor m'n winterschoenen gevonden.....

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze vrijdag een tijdje aangehad. Ze waren veel te warm..

   Verwijderen
 3. Oh die zijn heel anders dan mijn oude Arctic’s!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bent u op zoek naar financiële vrijheid? heb je schulden, heb je een lening nodig om een nieuw bedrijf te starten? of je stort financieel in, heb je een lening nodig om een auto of een huis te kopen? Weigert u voor altijd financiën van uw bank? Wilt u uw financiële situatie verbeteren? Heb je een lening nodig waar je rekeningen op vooruit gaan? Zoek niet meer, we verwelkomen u voor een gelegenheid om alle soorten leningen die u krijgt tegen een zeer betaalbare rente van 3% behoefte aan meer informatie, neem nu contact met ons op via e-mail: socialfundltd@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo

  Heb je een lening nodig? Wij bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten. Onze leningen zijn zowel lange als korte looptijden met gunstige rentetarieven. Wij bieden 2% rentekredieten, neem contact met ons op voor meer informatie via (adribay0008@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,

  Heeft u een legitieme en snelle leendienst nodig?

  Meld u nu aan en ontvang uw lening met spoed!

  We bieden financiële hulp aan mensen die op zoek zijn naar leningen. Kredietfinanciering en werkkapitaal om een nieuw bedrijf te starten of bestaande activiteiten uit te breiden. Onze lening wordt aangeboden met een gunstige rente van 2%. Geïnteresseerde partijen moeten per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie: (adribay0008@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen