zaterdag 1 november 2014

Mooiste dag

Op deze mooiste dag van de maand november ooit was iedereen in een goede moed, behalve de meneer die mij uitmaakte voor 'achterlijke idioot' omdat ik op een volgens hem te smal fietspad reed. Dat het fietspad te smal was ik volledig met hem eens, maar wist ik veel van tevoren. De mevrouw voor hem passeerde mij met een glimlach.
Verder zwaaiden mensen en was men vriendelijk. Duimen gingen omhoog op deze prachtige dag, mensen lachten me toe.
In Bilthoven raakte ik volledig de weg kwijt vanwege allerlei opbrekingen. Ik werd door een jongeman die het woord 'velomobiel' kende de weg gewezen. Maar een kilometer verder reed ik in tegengestelde richting de route die ik eerder reed en kwam ik de jongeman weer tegen, die een heel andere route had genomen. Uiteindelijk kwam ik weer op de juiste weg, nadat een vriendelijke mevrouw mij de route zeer uitgebreid beschreven had.
Op IJburg werd ik op de foto gezet met een hele groep knappe jonge dames om me heen in feestelijke kledij. Ik voelde me helemaal het heertje en baal dat ik de foto niet heb. Ik hoop dat zij mijn stinkende fietsshirt niet roken.
Het zal ook aan mijn eigen stemming gelegen hebben, maar de wereld zag er vandaag wat vrolijker uit.
Bij mijn broer en zijn vrouw nog even een biertje gehaald.

Naarden vesting

Nabij Muiden met Muiderslot

Sloeproeiwedstrijden Muiden - Pampus
13 opmerkingen:

 1. Inderdaad prachtig weer! Misschien duurt het 50.000 kilometer om het teflonlaagje te kweken waarin je het zuur van zo'n vrouw op het te smalle fietspad zo van je af laat glijden. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mevrouw was heel vriendelijk, de meneer die legde zijn fiets in het gras en kwam mij, toen ik wachtte, melden dat II een achterlijke idioot was. Ach ........

   Verwijderen
 2. Die meneer die je voor achterlijke idioot uitschold was vast familie van die mevrouw die ik vandaag op het smalle fietspad in de buurt van Wolvega tegenkwam..... maar ja... als het niet erger wordt, dan blijft het een fraaie dag he....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Klaas, ik heb het niet nagevraagd, maar ze lijken inderdaad dezelfde genen hebben.

   Verwijderen
  2. Ik weet overigens niet hoe Weststellingwerfs klinkt.

   Verwijderen
 3. Hoi Wilco,

  Veel mooier weer dan bij mij vandaag, hier was het bijna weer de hele dag regen.............
  En zuurpruimen heb je overal, sommige mensen hebben nergens plezier in en proberen iemand anders z'n dag ook nog te verpesten met hun gedrag. Volgens mij is dat bij jouw niet gelukt vandaag!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Adri,

   Zeker niet! Wat een regen bij jullie zeg! Gelukkig bij jullie geen schade.

   Groeten, Wilco

   Verwijderen
  2. Denk aan de Law of the Garbage Truck in dit soort gevallen: https://sites.google.com/site/positivethinkingclub/the-garbage-truck-story

   Verwijderen
 4. Een enkele zeikerd hou je toch Wilco... helaas..
  Ik had er van de week ook één die het nodig vond om met groot licht achter me te blijven rijden...zonder woorden kunnen ze het ook..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Richard, ik had laatst een Connexxion bus chauffeur die vond dat hij naar gedrag moest gaan tonen door mij ongeveer van de weg af te duwen. Levensgevaarlijk, ik heb een klacht ingediend bij Connexxion, maar helaas nog niets van gehoord.

   Wilco

   Verwijderen
 5. Zolang ze van je afblijven blijft het nog leuk, moet soms wel om die mensen glimlachen,
  Zijn vaak ook slachtoffer van iets, en zoeken een uitlaatklep. Don't worry be happy :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben met een glimlach doorgereden, en kwam helemaal met een glimlach thuis omdat ik met de dames op de foto was gegaan! :-)

   Verwijderen
 6. En je rook niet naar stinkshirt, je rook gewoon naar Wilco. Volgens Claudia is dat hetzelfde... ;-)

  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen