donderdag 1 oktober 2015

Mijn laatste record?

Afgelopen maand heb ik een nieuw maandrecord bij elkaar getrapt, 1650 kilometer. De belangrijkste bijdrage kwam uit het veloweekje, waarin ik met Rob, Marjolein, Victor, Elmi en Gerrit op stap ben geweest. Daarnaast natuurlijk woon-werk verkeer en nog enkele andere tochten. Het hadden nog meer kilometers kunnen zijn als ik mij niet op sommige dagen wat rust had genomen.
Toch zou het wel eens mijn laatste maandrecord kunnen zijn. Ik ga binnen het bedrijf waar ik werk, Travelport, een andere functie krijgen waardoor ik meer onderweg zal zijn in een vierwielig vehikel. Er zal genoeg te fietsen overblijven.

Oktober is begonnen met prachtig fietsweer en hoop dat dat nog even zo blijft. Helaas zal ik er op het herfsttreffen niet bij zijn in verband met familieverplichtingen. Allemaal al vast veel plezier.


8 opmerkingen:

 1. Bèèèèh.. ik ben niet de enigste met schapen op zijn pad :-)
  toch heel wat bij elkaar gefietst Wilco.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :-). Het lijkt altijd goed te gaan met de schapen. Ik heb overigens een stuk of 5 (deels) verschillende mogelijk routes, die maximaal een kilometer of 4 van elkaar verschillen. Ik varieer nog wel eens. Ik weet bij vertrek vaak nog niet eens wat ik ga fietsen.

   Verwijderen
 2. Hoi Wilco,

  Dat zijn behoorlijk veel kilometers op één maand! Succes in je nieuwe functie, en je blijjft toch wel fietsen neem ik aan, dan heb je misschien nog wel eens een record tijdens een vakantieperiode?

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik blijf zeker fietsen, maar het zullen, op termijn, wat minder kilometers worden.

   Verwijderen
 3. Ik blijf er net onder in de maand juli: 1638 kilometer. Ik denk dat dat ook een record was. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, ook al moet je daarvoor meer met een vierwieler (Quattrovelo van de zaak?) rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal Allert vragen er een paar vleugels aan te monteren en een easyJet logo op te zetten.

   Verwijderen
 4. Ik kom dit JAAR nog niet eens op zoveel kilometers :-(

  Veel succes in de nieuwe functie Wilco. Mocht je nog eens in de buurt zijn... Je weet mijn adres!

  Sportieve groet,

  Robert-Jan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi RJ, ik ben al blij dat je weer fietst! Hoe gaat het met je rug? Als ik in de buurt ben kom ik langs, maar ik ben niet vaak bij Leiden. Jij bent hier natuurlijk ook welkom!

   Groeten, Wilco

   Verwijderen