donderdag 21 januari 2016

Krabben

Terwijl ik overal om mij heen buren zag die de autoruiten aan het krabben waren, stapte ik in 'De Bak'.
Het was wel glad onderweg, maar 'de snelwegen zijn goed berijdbaar' aldus de verkeersinformatie op radio NPO1.

9 opmerkingen:

 1. Zo stapte ik vanochtend in de Q om naar Nieuwegein te rijden. Ik stapte er vijf minuten later weer thuis voor de deur uit te stappen... een gebroken remkabel was de boosdoener...
  Morgen een nieuwe poging ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had me vanmorgen verslapen en daar had ik gezien het weer geen spijt van, maar morgen weer trappen, heerlijk.

   Verwijderen
 2. Ik merkte ook dat het glad was, maar met beleid kwam ik er zonder brokken. Zoonlief was wel gevallen met de bukfiets, maar gelukkig niet gewond.

  Groet
  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wilco,

  Krijg je dan ook van die standaard vragen? Zo van: "Nu is het toch echt wel koud in dat ding zeker?" Of als ze je op het werk tegen komen: " Vandaag ben je vast niet met de fiets met die kou?" Alsof kou en iets gladheid een reden zouden zijn om een velomobiel te laten staan!
  Ik heb ook weer 2 dagen woonwerkverkeer gereden, de -8/-9 maakt me niks uit, ook de aangereden sneeuwlaag is geen probleem tot nu toe. Gewoon weer proberen m'n 1000 km te halen deze maand......☺

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Adri,

  Inmiddels weten ze wel dat ik mij niet laat afschrikken door de kou. Maar zo stoer als Erwin de cabriorijder ben ik niet. Vanmorgen gleed ik wel bijna een weg op, terwijl mijn stoplicht op rood stond. Gelukkig had ik het op tijd door en reed ik er voorzichtig op af, desondanks was het glijden.
  De 1000 ga ik niet halen deze maand. Maar ik fiets wel lekker door.
  Ik vond het wel erg grappig dat er drie of vier mensen om mij heen aan het krabben waren en ik tijdens het ontbijt buiten ook mensen autoruiten hoorde krabben.

  Groeten, Wilco.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn kap staat nu lekker binnen, morgenochtend zonder krabben zo op de Quest. En Wilco ik wil toch proberen de 1000 te halen een lekker begin van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen