zondag 24 januari 2016

Velomobielrondje Haarlemmermeer

Erwin had het initiatief genomen voor een tochtje rond de Haarlemmermeer. Gaat dit een nieuw velomobielgroepje worden? Het zou leuk zijn! We waren uiteindelijk met z'n zevenen, Mango's, Questen en Strada's, er was veel geel. Erwin had een mooi rondje bedacht van ongeveer 75 kilometer met halverwege een pannenkoekenhuis. Hoewel ik de omgeving redelijk ken, kwam ik nu toch weer op allerlei nieuwe wegen, leuk!
Het weer was niet geweldig, toch nog een paar foto's. Het nadeel van rijden met kap is dat je niet zo sociaal bent, dat was ik dus niet op deze tocht. Wel heel lekker gereden, weer eens hele stukken ruim boven de 30. In de duisternis 's morgens gaat het toch wat langzamer.
Onderweg vielen er steeds mensen af. Na de appeltaart bij het pannenkoekenhuis gingen Pim en Ruud terug richting Gouda. Bij de Haarlemmermeer ringvaart gingen Elly en Jules weer richting Nes aan de Amstel. Bij Zwaanshoek haakte ik af, ik volgde de ringvaart verder richting Zwanenburg om van daaraf richting Zaandam te rijden. In het totaal 99 kilometer gereden.

Het miezerde zou nu en dan.
Brug over de A4 bij Hoofddorp


Erwin, bedankt voor je initiatief!

4 opmerkingen:

 1. En ik vond het leuk dat jullie alle zes de weg naar mijn huis vonden om dit rondje mee te rijden.

  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgende keer fiets ik graag weer mee! Het kwam dit keer niet uit vanwege de verhuizing. Koffiestop bij ons mag ook, we wonen nu aan de ringdijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen